Η εταιρεία ARGON A.E. ιδρύθηκε το 1993 με κύρια δραστηριότητα της τον προεκτυπωτικό τομέα των γραφικών τεχνών και τα συστήματα DTP.

Αντιπροσωπεύοντας αρχικά του Οίκους CROSFIELD LTD, DU PONT ITALIANA και σε συνεργασία με διάφορους άλλους προμηθευτές ξεκίνησε δυναμικά κάνοντας από την πρώτη κιόλας στιγμή αισθητή την παρουσία της στην αγορά των γραφικών τεχνών.

Με την εμπειρία και την άριστη τεχνική κατάρτιση των τεχνικών της αφ’ ενός και τις αξιόλογες γνώσεις της στις πωλήσεις αφ’ ετέρου, αναπτύχθηκε ραγδαία κατέχοντας μέχρι και σήμερα πρωταρχικό ρόλο στον κλάδο εμπορίας μηχανημάτων και αναλωσίμων υλικών των γραφικών τεχνών.

Η εταιρεία μας παρακολουθώντας με ιδιαίτερη προσοχή τις συνεχώς μεταβαλλόμενες εξελίξεις του χώρου, εμπλουτίζει ανάλογα την γκάμα των προϊόντων της τόσο από τις ήδη αντιπροσωπευόμενες με ιδιαίτερη επιτυχία εταιρείες της όσο και από νέες οι οποίες επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί μας προκειμένου να έχουν μια θετική πρόσβαση στην Ελληνική αγορά.

Μερικές εταιρείες που αντιπροσωπεύονται και συνεργάζονται με επιτυχία επί σειρά ετών από την εταιρεία μας είναι:

ECRM –  GLUNZ & JENSEN –  TECHKON – WASATCH –  XITRON – NES WORLDWIDE – HIGHWATER – AGFA – WIFAC – COFOMEGA – HEIGHTS – RONALD – KODAK – AGFA – ABEZETA – WASATCH

Η εταιρεία ARGON Α.Ε. εκτός από την πώληση μηχανημάτων και υλικών, παρέχει στους πελάτες της άψογο service από τους έμπειρους και συνεχώς εκπαιδευόμενους τεχνικούς ενώ παράλληλα η πολύχρονη εμπειρία μας στις γραφικές τέχνες μας καθιστά στις πρώτες θέσεις για εγκαταστάσεις και εφαρμογές διαχείρισης χρώματος Color Management και Workflow των εταιρειών DU PONT, WASATCH, COLORGATE και  XITRON.

Οι μελλοντικοί στόχοι για τα επόμενα χρόνια είναι η σταδιακή είσοδος μας στις νέες τεχνολογίες των γραφικών τεχνών και η ακόμη πιο επιτυχημένη ανταπόκριση μας στις προκλήσεις και τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας.